sâmbătă, 7 august 2010

In Muntii Cozia (7-10.august.2010)

Am plecat Sambata, la ora 00:14, am schimbat 3 trenuri si intr-un final, dupa 10 ore si ceva ajungem si noi pe valea Oltului la Lotru.
Aceasta este una dintre excursiile pe care nu le putem considera neaparat reusite din mai multe motive, printre care se numara: locul de campare total aiurea ca si altitudine, caldura de zi cu zi datorata tot altitudinii scazute si nu in ultimul rand, ritmul de parcurgere a traseelor.
In aceasta excursi am reusit sa parcurgem doar un traseu si o deplasare la Calimanesti si Caciulata, este putin dar nu prea am avut de ales.
Recomand vizitarea Muntilor Cozia insa intr-o alta perioada cand nu te doboara caldura si deplasarea sa fie cu masina, nu cu trenul (legaturi foarte proaste).
Printre momentele frumoase din aceasta excursie se numara seara dinaintea plecarii acasa cand toti asteptam pe cei plecati pe un traseu lung, in jurul focului, fredonand cantece cunoscute iar in momentul cand ajungea in tabara cate unul de pe traseu aceste era aplaudat pentru efortul depus, ambitia si conditia fizica de care a dat dovata.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu