duminică, 19 decembrie 2010

Semenic - 17-19.decembrie.2010


Aceeaşi echipă, acelaşi plan. De vineri până duminică am fost plecaţi iarăşi la Semenic la ski. Vineri dimineaţa pe la ora 7, plecăm cu maşina mea şi ajungem sus pe la 10 şi ceva iar pe la 11 eram deja pe pârtie. Ziua de vineri, din punct de vedere a condiţiilor de ski a fost una modesta. Pârtia a avut câteva zone cu pietre iar vizibilitatea a fost redusă. Cu toate acestea, ne-am dat toata ziua.

Pe la ora 16 ne-am adus şi noi bagajele la cabana Prietenii Munţilor care iarăşi au fost foarte amabili şi ne-au primit.

Ziua de sâmbată a fost una geroasă. A inceput de dimineaţa un vânt destul de tare iar mai apoi a inceput şi să ningă. Deşi nu au fost condiţii prea bune de ski, ne-am dat toată ziua cu mici pauze pentru a ne încălzi puţin.

Duminică a fost o zi de vis. Ne-am trezit dimineaţa cu soarele în fereastră şi tot în aceleaşi condiţii am plecat spre casă. Pârtie bătută, soare, fără să bată vântul, ce ai putea cere mai mult. Ne-am simţit bine toată ziua. Pe la ora 16 ne-am adunat toate lucrurile din cabană şi am plecat spre casă dar nu înainte de a servi o ciorbă caldă la restaurastul Birta de pe Semenic.

A fost o ieşire super care a venit la momentul potrivit. Următoarea ieşire este proconizată a fi în Austria (dacă totul va fi bine).

FotografiiMontaj foto-videoFotografiile au fost efectuate cu aparatele foto Nikon D40X(cel mai nou membru din familie) si Samsung L730 iar filmarile cu doua camere, una Sony DCR-SR32 iar cealalta Panasonic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu