luni, 15 martie 2010

Semenic - 13-14.martie.2010

-----O noua iesire la ski pe Semenic a inceput cu invitatia venita din partea celor de la"Prietenii Muntilor" ocazie cu care le muntumim inca o data pentru ospitalitatea cu care ne-a primit si pentru atmosfera placuta din cele 2 zile cat am stat impreuna.
-----Sambata a fost ceata toata ziua dar asta nu ne-a impiedicat sa ne dam cu skiurile sau cu placa, a fost mai interesant ca a trebuit sa te uiti bine pe unde merge partia. Problema a aparut cand s-a oprit teleskiul de pe partia Crucea de brazi din cauza ca a fost taiat cablul teleskiului de vreo persoana interesata (nu banuiesc pe nimeni ca poate se supara cei de la partia Goznuta); am primit mai bine de jumatate din bani inapoi si ne-am multumit cu atat pentru ziua de sambata , intorcandu-ne la cabana unde ne-am petrecut restul zilei stand de vorba cu pritenii muntilor si jucand biliard.
-----Duminica dimineata ne-am trezit hotarati sa mergem pe partie; cum crucea de brazi nu functiona, am mers pe goznuta unde am skiat in conditii bune dar tot pe ceata pana la ora 13 cand am plecat spre casa, luandu-ne ramas bun de la prietenii muntilor care au devenit si prietenii nostri.

SlideShow




Cateva fotografii:





















Un comentariu: