duminică, 31 iulie 2011

Răchiţele (29-31.iulie.2011)


     Intalnirea posesorilor de motociclete Honda Transalp s-a tinut anul acesta la Rachitele, judetul Cluj, in muntii Apuseni. Suna bine, nu? Ei bine...am pornit de acasa cu gandul doar la un singur lucru: câtă ploaie vom mânca? Lasand gandurile negative acasa....am plecat pe ruta Oradea-Huiedin-Rachitele. Nimic deosebit, drum in lucru, semafoare pana la Oradea iar de acolo drum foarte bun, o adevarat placere de a conduce. Cu putin timp inainte sa ajungem la locul de intalnire incepe ploaia usor usor si o tine tot asa pana duminica (cu pauze scurte).
     Sambata planuiam sa facem un traseu prin zona, sa vedem imprejurimile dar ce sa vezi...am stat toata ziua la corturi din cauza ploii. Am evadat vreo 2 ore deafapt. Am reusit sa fugim cu motoarele pana la Valul Miresei si sa gasim semnal GSM.
     Duminica dimineata reusim sa impachetam lucrurile fara sa ne ploua dar dupa putin timp dupa ce plecam....incepe iar. Trecem prin Padis de unde ni se alatura si Calin si continuam drumul pe la Varfurile-Ineu, pe ploaie pana undeva prin Siria(daca imi amintesc bine), a devenit o stare de normalitate ploaia.
     In loc de concluzie. Ar fi fost o iesire super ok daca n-ar fi plouat.

Video
(realizat de Berti)
1.



2.



3.




4.




Fotografii:


















Un comentariu: