luni, 5 mai 2008

Vadu Crisului (30.aprilie - 4.mai.2008)

Miercuri, la ora 17 am plecat (Paul, Patri, Berti, Diana + inca 3 colegi de scoala) spre Vadu Crisului. Am ajuns la locul de campare pe-nserate, am pus corturile urmand ca ziua urmatoare sa ajunga multa lume de la Veniti cu noi.
Ziua de Joi a fost una de relaxare; ne-am plimbat prin zona pentru a revedea locurile, am facut si un traseu de mansa insa nimic serios. Pe la ora 16 ajunge si trupa Veniti cu noi si mai stam la povesti (ca nu ne-am mai vazut din vara trecuta) pana ce se lasa seara.
Vineri dimineata am hotarat sa plecam intr-o tura pe la mai multe pesteri desi a plouat toata noapte si asa se vedea ca va fi toata ziua. Asa si a fost, a plouat toata ziua dar a fost bine. Am intrat in pestera Izbandish care este foarte faina, apoi am intrat si in pestera Batranului unde am facut si o mica pauza pentru a manca iar in final, am revenit pe valea Crisului Repede unde am trecut pe langa 4 pesteri (Deventului I,II,III si inca una, nu am retinut numele ei), am trecut Crisul si am ajuns "acasa" dupamasa.
Sambata am vizitat pestera Vadu Crisului, pestera amenajata insa interesanta si am facut o tura pana pe culmea versantului stang al vaii deoarece in tura de vineri, fetele nu au venit din cauza ploii asa ca am hotarat ca locul merita vazut si de fete. Am trecut iarasi pe langa cele 4 pesteri insa de data asta am si intrat in ele (in care a avut rost), am ajuns pe culme unde am facut repede cateva poze pentru ca veneau cativa nori de ploaie. N-am inceput bine sa coboram ca a si inceput ploaia dar ne-am oprit intr-un loc ferit de ploaie pana ce a trecut, apoi ne-am continuat drumul inapoi la corturi. De la corturi am plecat la Suncuius sa ne mai cumparam una alta. La Suncuius am mancat bine, am vazut o multime de oameni beti si drogati si am venit inapoi, "acasa".
Duminica, ziua intoarcerii. Dimineata am facut traseul Casa Smaului (3B,3lc,6) eu cap, Berti secund, am ajuns pe la ora 13 inapoi la corturi, am adunat totul ca venea ploaia si ne-am adapostit intr-o casuta unde am asteptat sa treaca ploaia. Pe la ora 17 am pornit spre casa iar la ora 22 am ajuns in Arad.
A fost o iesire frumoasa insa ploaia ne-a cam dat planurile peste cap dar in final ne-am simtit bine, asta conteaza !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu